Hvordan sjekke Facebook minner?

 

Uansett hvem du er eller hva du driver med, bruker du sannsynligvis hjelpen fra sosiale medie plattformer til en rekke formål. Ved hjelp av teknologiske fremskritt er det mange programmer tilgjengelig i dag, og Facebook er en av de beste.

Det er et sosialt nettverks program som ble opprettet for å gjøre det praktisk for brukere å kommunisere. Som et resultat bør du huske på å vite mer om hvordan denne applikasjonen og funksjonene fungerer ved hjelp av Facebook støtte teamet så snart som mulig.

En av hovedgrunnene til at du bør velge denne plattformen er at den har et betydelig effektivt brukergrensesnitt som kan tilpasses. Du kan også bruke denne applikasjonen til å sende meldinger, gjennomføre videosamtaler, annonsere for merkevaren din, lage sider osv.

Er dette en av de første gangene du har prøvd å finne ut hvordan du laster ned og setter opp de mange fasilitetene som tilbys av et populært sosialt nettverks nettsted som Facebook på smart telefonen, bærbar PC eller datamaskin? Hvis svaret er ja, er du kanskje usikker på hva du skal gjøre eller hvor du skal begynne.

Det betyr imidlertid ikke at du må gi opp. Det er fordi Facebook tekniske støtte team kan veilede deg når som helst du trenger. Alt du trenger å gjøre er å ringe, sende tekstmeldinger, e-post eller live chat med dem.

Bortsett fra det er det noen få trinn du kan bruke for å sjekke Facebook minnene dine. De er:

  1. Det første du må gjøre er å åpne Facebook programvaren på den valgte enheten
  2. Etter å ha logget inn på profilen din, trykk på den tre linjers flisen du finner øverst til høyre på skjermen
  3. En liste over alternativer vil bli gitt til deg, bla gjennom dem og velg Minner flisen umiddelbart
  4. Sjekk dine tidligere minner på den nye siden

Ring Facebook støtte Norge nummer hvis du har flere bekymringer eller tvil.

Relaterte linker

Hvordan legge til kontakter i blokkerings listen på Facebook?

Popular posts from this blog

Hvordan oppdaterer du Facebook personvern innstillingene dine?

Hvordan sjekke Facebook slettede innlegg?

Hvordan aktivere Facebook aktivitets status?